Сьогодні у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП)  вже надається   від 60 до 200 видів адміністративних послуг. В основному, це послуги з реєстрації місця проживання, видачі паспортних документів, оформлення та видачі закордонних паспортів,державної реєстрації юридичних та фізичних осіб підприємців, видачі документів дозвільного характеру для ведення бізнесу, реєстрації декларацій у сфері будівництва тощо.

        ЦНАП утворюються як постійно діючий робочий орган або структурного підрозділу місцевої держадміністрації або виконавчого органу місцевої ради за рішенням голови відповідної держадміністрації, міською або селищною радою, а у м. Києві – Київською міською радою відповідно.

        Саме після такого рішення на допомогу може прийти ТОВ «ОРІОН СІТІ».

        Наша команда має великий досвід у постачанні та розгортанні робочихстанційз комплектом обладнання, встановленим  програмним забезпеченням та комплектом засобів захисту інформації для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у формі картки.

 

ТОВ «ОРІОН СІТІ» проводить комплекс робіт, а саме:

1. Формування специфікації обладнання.

    Відповідно до заявки (технічних вимог) Замовника наші фахівці відділу планування у строк до 3 днів нададуть допомогу у формуванні специфікації необхідного обладнання.

2. Монтаж обладнання.

    Після постачання обладнаннянаша монтажна бригада виїжджає на майданчик Замовника та проводить монтаж й налагодження обладнання робочихстанцій.

    Для отримання більш детальної інформації та консультацій щодо розгортання та підключення ЦНАПів звертайтесь у нашу службу технічної підтримки.

<